Home » Diensten

Online Marketing diensten.

Online Marketing activiteiten wordt steeds breder en complexer. Daarnaast zijn de activiteiten nog belangrijker dan ooit voor jouw onderneming. Waarschijnlijk is dit al bij jou bekend, maar waarom lukt het je dan toch niet om jouw ambities online waar te maken? Heb jij ook die ambitie om online op de kaart te komen staan? En streef jij naar een online groei om onder de aandacht van jouw potentiële klanten te komen? Laat dan jouw Online Marketing uit handen nemen en vraag een vrijblijvend gesprek aan.

Diensten.

Social Media is niet langer meer te negeren. Zet het in om op te vallen onder jouw doelgroep, het genereren van leads of het creëren van brand awareness.

Laat jouw teksten, promotie uitingen en foto’s analyseren en optimaliseren aan de hand van de laatste ontwikkelingen en trends. Met als doel organisch gevonden te worden.

SEO.

Met Search Engine Optimisation worden de teksten op jouw website geoptimaliseerd. Door middel van linkbuilding en zoekwoordenanalyse wordt jouw website Google proof.

E-mailmarketing.

Een scan zorgt ervoor dat jouw huidige e-mailcampagne onder de loep wordt genomen. Laat daarna de content vernieuwen, uitvoeren en zet samen nieuwe campagnes op. 

Pakketkeuze.

Samen kiezen we het pakket dat het beste bij jouw behoeftes past. Daarnaast heb je ook nog de keuze tot het samenstellen van jouw ideale pakket. Of misschien ben je op zoek naar een van de losse diensten die Digital Marketing Rescue aanbiedt.

The Good

3 uur per week | 179,- per maand

The Best

5 uur per week | 299,- per maand

The One

Speciaal voor jou | op basis van jouw behoeften