Home » Social Media Marketing pakketten

Social Media Marketing pakketten.

Bij Digital Marketing Rescue luisteren we naar jouw wensen en waar jij aan toe bent. Aan de hand van jouw doelstellingen voor Social Media kiezen we het juiste pakket met de benodigde middelen en tijd.

Past dit niet in onze pakketten? Vraag hier een vrijblijvend gesprek aan en samen zorgen we voor een totaaloplossing op maat.

Niet alleen op zoek naar Social Media oplossingen? Bekijk dan ook eens onze andere diensten en voeg dit toe aan jouw pakket.

In dit pakket ontvangt u een gratis marketingscan op basis van een analyse. Aan de hand van uw wensen wordt er een Social Media plan opgesteld en naar wens de uitvoering daarvan volledig uit handen genomen. Daarnaast wordt er gekeken naar de huidige contentverbetering op verschillende kanalen. 

Gratis marketingscan op basis van een samenwerking van min. zes maanden.

Naar aanleiding van een gratis marketingscan wordt er een Social Media plan opgesteld en naar wens volledig uit handen genomen. Ook is er contentverbetering mogelijk van de huidige content op onder andere de website, Social Media etc.

Een extra in dit pakket is dat er naar wens wordt gekeken naar extra marketingactiviteiten die gewenst worden. Dit wordt ook meegenomen in het marketingadvies.

Gratis marketingscan op basis van een samenwerking van min. zes maanden.

Speciaal voor jou | selecteer jouw benodigdheden

Niet helemaal gevonden wat je zocht? The One is een pakket speciaal voor jou. Samen zullen we een kijkje nemen naar jouw marketingwensenen dit afstemmen in een pakket.